17 de ani de închisoare pentru că și-a ucis prietenul exhibiționist: îi arătase penisul

Paul Laundy, un britanic în vârstă de 48 de ani, a fost înjunghiat de prietenul său cel mai bun pentru că și-a expus organele genitale în timp ce se aflau într-un local.

Potrivit Metro  victima era un tip glumeț, deosebit de mândru de mărimea penisului și obișnuia să-și arate organele genitale după ce a bea un pic mai mult. Și totuși, în seara zilei de 22 mai, ceva s-a întâmplat. Paul a fost în compania prietenului său în vâstă  de 28 de ani, Nathan Calder, cu care a avut o relație solidă de prietenie de câțiva ani.

În acea noapte, Calder și-a ucis prietenul înjunghindu-l în gât și în față, „ într-o mișcare de furie nemotivată și de neînțeles ”, a spus procurorul Jonas Hankin.

Citește și Se cunosc online și se căsătoresc: când el se îmbolnăvește, ea descoperă că este compatibilă să-i doneze un rinichi

” Paul obișnuia să se apropie puțin prea mult atunci când bea prea mult iar de multe ori te făcea să te simți inconfortabil – a spus un prieten de multă vreme al victimei, Ronald Saunders . Fiul victimei, Lewis Hughes, a negat că tatăl ar putea avea interese de natură erotică față de persoanele de același sex.

În timpul procesului a reieșit că inculpatul a avut deja 24 de condamnări pentru cel puțin 33 de infracțiuni comise atunci când era adolescent.  El a fost condamnat pentru că a abuzat sexual de un băiat de 13 ani și a agresat un bătrân cu ciocanul.

Crown Court Worcester a acuzat Calder crimă și a emis o sentință de 17 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram