Ryanair anulează un din 5 zboruri între septembrie și octombrie. Care țări vor fi afectate

Ryanair va anula unul din cinci zboruri din septembrie până în octombrie după scăderea rezervărilor în ultimele 10 zile din cauza creșterii infecțiilor cu coronavirus care au provocat noi restricții de călătorie în Europa.

Rezervările au fost „reduse în mod semnificativ” și acest lucru se reflectă în 20% din capacitatea zborului cu o reducere a frecvențelor rutelor. Ryanair a explicat că rutele care vor suferi cele mai multe reduceri vor fi cele către Franța, Spania și Suedia, dar și rutele către Irlanda, țara care a impus reguli foarte stricte pentru carantină, „cea mai restrictivă din Europa. „, potrivit companiei aeriene.

”Am fost sănătos dar m-am îmbolnăvit de Covid” Povestea unui spaniol de 34 de ani care și-a riscat viața 90 de zile în spital

Franța, pe de altă parte, a fost interesată, deoarece a fost inclusă de Marea Britanie pe lista țărilor care fac obiectul carantinei, ca și Spania. Pasagerii care se confruntă cu schimbări din cauza anulărilor din septembrie vor fi anunțați prin e-mail despre opțiunile lor. Alții vor primi indicații mai târziu.

Un purtător de cuvânt al Ryanair a subliniat că „în ultimele două săptămâni, mai multe țări UE au impus restricții de călătorie, călătoriile, în special pentru muncă, în septembrie și octombrie, au fost afectate negativ și, prin urmare, este necesară reducerea frecvenței pentru a adapta capacitatea noastră de a solicita în următoarele două luni „.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com