20 de iubiți și 20 iPhone: așa a reușit o femeie să-și cumpere singură o casă

20 de iubiți și 20 iPhone: așa a reușit o femeie să-și cumpere singură o casă

Unii oameni reușesc întotdeauna să ne surprindă prin viclenia lor și prin numeroasele soluții strălucitoare la care nu noi nu ne-am fi gândit niciodată. Se întâmplă uneori să punem prea multă ingeniozitate la dispoziția celor care se gândesc doar la propriile avantaje economice. Povestea acestei femei este semnificativă în ambele sensuri: datorită celor 20 de relații pe care a reușit să le aibe cu bărbați diferiți, a reușit să cumpere o casă. Cum? Făcându-i pe fiecare dintre ei să-i un iPhone.

Pe de o parte, o lăudăm pe femeie pentru ingeniozitatea arătată, pe de altă parte, unul se întreabă dacă o condamnă pentru gestul imoral.

Și-a ucis fosta soția după care i-a dezmembrat corpul și a aruncat-o într-un lac

Xiaoli, o tânără chinezoaică, a fost într-adevăr dispusă să facă orice pentru a-și cumpăra locuința. Fiecare iPhone primit a fost revândut cu atenție pe un site de reciclare a telefoanelor mobile pentru 120.000 de yuani chinezi ( aproximativ 14.500 de lire sterline! ).

Știrea a stârnit numeroase suspiciuni, dar a fost confirmată de compania de telefonie mobilă Hui Shou Bao, care a susținut că 20 de bărbați au achiziționat 20 de iPhone pentru  o singură femeie.

Ce nu ar face unele persoane pentru un acoperiș deasupra capului!

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.