hitler1 1

Hitler s-a sinucis la 30 aprilie 1945: un studiu pe dintii lui a confirmat aceasta ipoteza

Adolf Hitler s-a sinucis  în aprilie 1945 :  a fost confirmată oficial aceasă declarație printr-un studiu asupra  dinților cadavrului dictatorului nazist.

Pe 30 aprilie 1945, Adolf Hitler s-a sinucis într-un buncăr din apropierea Cancelariei Reich-ului, cunoscut sub numele de Bunker sau Führerbunker. Împreună cu dictatorul nazist, și soția sa, Eva Braun, s-a sinucis.

De-a lungul anilor au fost multe teorii alternative referitoare la sfârșitul lui Hitler. Seriale de televiziune, cărți și documentare au alimentat fanteziile despre o posibilă scăpare a dictatorului nazist la o mică fermă din America de Sud. Dar aceast studiu elimină orice îndoială.

Autorul principal al cercetării, profesorul Philippe Charlier, a fost în măsură să compare maxilarul deținut de ruși cu înregistrările dentare ale lui Hitler, permițând astfel identificarea Führer-ului.

Profesorul Charlier a spus: „Am identificat-o pentru prima dată cu protezele lui care erau extrem de neobișnuite, în forme absolut extraordinare. S-au potrivit perfect anatomic și tehnologic „. La vârsta de 56 de ani, Hitler avea doar cinci dinți originali. Analiza dinților nu evidențiat nici o urmă de carne. Aceast lucru a confirmat că Hitler era vegetarian.

Avertismentul oamenilor de știință, soarele intră în așa-numita fază minimă solară : ger, foamete și cutremure

Studiul a făcut posibilă o dinamică mai precisă a momentelor care au precedat sinuciderea. Depozitele albastre găsite datorită cercetării susțin teoria că Hitler a luat cianură înainte de a se împușca în cap. Conform celor raportate de site-ul vintagenews.com, acest fapt confirmă cronologia susținută de istorici: Hitler s-a otrăvit și apoi s-a împușcat. În ultimele momente ale vieții sale, Hitler l-a salutat pe Bormann, Joseph Goebbels, familiile lor și alți membri ai personalului său și împreună cu soția sa, Eva, s-au retras în biroul său. Apoi s-a împușcat.  Cadavrele au fost înfășurate într-un drapel nazist, duse în grădina Cancelariei Reich-ului și arse cu benzină.

Voința lui Führer a fost clară: trupul său și cel al soției sale nu ar fi fost niciodată mutilate și arătate în public, așa cum s-a întâmplat cu Benito Mussolini.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com