Emoționant: un cățel a murit la 15 minute după ce stăpânul lui a pierdut lupta cu cancerul

Emoționant: un cățel a murit la 15 minute după ce stăpânul lui a pierdut lupta cu cancerul

Stuart Hutchison în vârstă de 25 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală în 2011 și a fost supus intervențiilor chirurgicale și mai multe sedințe de chimioterapie. Însă starea lui a recidivat  iar după 4 ani în 2018 și cancerul se răspândise la creierul , în oase  și în pelvis. Stuart a murit acasă lângă familie pe 11 august. La doar 15 minute după deces  bulldogul său francez Nero a murit și el.

Mama Fiona Conaghan, în vârstă de 52 de ani, a spus: „Stuart a murit în jurul orei 13:15, iar Nero a murit aproximativ 15 minute mai târziu. Avea trei câini, dar el și Nero erau foarte legați unul de celălalt.

SUA: un pedofil căutat de poliție s-a ascuns într-un buncăr timp de trei ani

Loading...

Stuart se căsătorise cu Danielle la începutul acestui an, dar destinul a fost prea crunt: ”Știam că se va întâmpla- spune Danielle- dar niciodată nu ne-am fi așteptat ca Nero să-l urmeze pe lumea cealaltă la doar 15 minute după ce soțul meu a decedat”

Loading...

În urma autopsiei pe corpul câinelui, medicii veterinari au descoperit că Nero murise de inimă rea. Inima lui nu a suportat pierderea stăpânului său.

Sursa: Metro

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Alte Știri