durerea Andrew 1

Nu a mai suportat durerea: un bărbat s-a sinucis după ce câinele lui a fost mâncat de un aligator

Nu a mai suportat durerea: un bărbat s-a sinucis după ce câinele lui a fost mâncat de un aligator

Câinele este și a fost întotdeauna cel mai bun prieten al omului, dar acestă poveste vă va face și mai siguri de legătura dintre oameni și animale. În Statele Unite, un bărbat în vârstă de 36 de ani și-a luat viața după ce și-a piedut câinele Java. Andrew Epp nu a reușit să depășească stresul emoțional după ce și-a piardut prietenul, așa că a decis să se sinucidă.

Într-o zi fierbinte de vară, Andrew a decis să-și ducă câinele în parc. Într-un moment de neatenție  Java s-a îndepărtat de lângă stăpân s-a dus lângă un iaz mlaștos. Din nefericire  în acel moment un aligator stătea ascuns printre ierburile înalte și l-a atacat. Andrew Epp și-a văzut Java morind sub ochii lui: pierderea și durerea au fost mult prea puternice pentru el.

O mamă a doi copii a fost găsită moartă în râu: iubitul ei murise cu numai două săptămâni înainte de nuntă

Unii martori ai scenei au povestit că l-au văzut pe Andrew ducând în brațe câinele care din cauza rănilor provocate de aligator nu a supraviețuit. Andrew era vizibil șocat și plângea în timp ce sângele celui mai bun prieten al său se scurgea pe haine….

La doar câteva zile de la moartea lui Java, Andrew nu a mai suportat durerea și a făcut gestul extrem.  Cunoștințele și vecinii știau că bărbatul suferea de instabilitate mentală, însă nu credeau că va merge atât de departe. Andrew s-a sinucis în casa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com