Loading...

O fetiță curajoasă de numai 11 ani a murit în timp ce așteapta un transplant de inimă

O fetiță curajoasă de numai 11 ani a murit în timp ce așteapta un transplant de inimă

De 9 luni aștepta o inimă care să-i permită să supraviețuiască. Dar acea  inimă nu a venit și Aimee Brady , din Magherafelt, în Regatul Unit , a murit la doar 11 ani. Copila a murit în ” spitalul de pediatrie din Belfast, înconjurată de oameni care  au iubit-o.

loading...

Aimee a fost pe lista de așteptare de transplant de inimă de 10 luni. În tot acest timp, a fost internată în terapie intensivă, monitorizată 24 de ore pe zi.  Cu toate acestea, nu s-a găsit o inimă care să fie bună pentru ea și să o poată ține în viață. Fetița a fost diagnosticat cu o grava malformatie de când era încă în pântec și a fost supusă de trei ori la intervenții pe cord deschis.

O persoană fără suflet a furat cățelul unui copil de 6 ani, de atunci copilul nu se oprește din plâns

Loading...

Dar starea ei s-a agravat în iunie a acestui an, iar transplantul a devenit esențial. Aimee știa că pentru a supraviețui cineva va trebui să moară și pentru ea era ceva greu de acceptat. Fetița a pus chipul ei pentru o campanie pentru donarea de organe dând dovadă de mult curaj în ciuda vârstei sale tinere. Din nefericire, viața cu ea a fost neiertătoare și în cele din urmă a pierdut bătălia.

Loading...

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Alte Știri

loading...
Loading...