igări

Țigara electronică, tânără în vârstă de 18 ani și-a povestit calvarul: „Mi-am riscat viața”

Țigara electronică. Tânăra americană Simah Herman a fost nevoit să se confrunte cu o insuficiență pulmonară care, era cât pe ce să o omoare forțând-o în comă farmacologică și dă vina pe dependența ei de țigara electronică .

„În urmă cu aproximativ 2 ani am început să am o greață teribilă care s-a transformat în incapacitatea de a mânca, dormi și a trăi normal”. Așa începe postarea pe Instagram a lui Simah Herman, o tânără de 18 ani din New York, care și-a riscat grav viața și pentru care învinovățește țigăra electronică . „Acum două săptămâni am început să am dificultăți de respirație și în 48 de ore plămânii mi s-au prăbușit, ceea ce au determinat medicii să mă intubeze. Este din cauza vaporilor. ”

Tânăra a recunoscut că fuma toată ziua în fiecare zi de doi de zile. A preferat întotdeauna țigara electronică decât cea tradițională pentru gust. ” Vaporii țigării este descris ca o alternativă mai sănătoasă a fumatului – scrie ea pe Instagram – dar este nu este așa. Poate fi fatal chiar dacă este vorba de nicotină sau de vapori.”

A cheltuit 14.000 de lire sterline pentru tatuaje, dar a rămas oarbă după ce și-a colorat globii oculari

„Am avut noroc – continuă el – medicii nu au crezut că aș mai putea să trăiesc. Nu este ușor să renunți , nicotina este un produs chimic foarte puternic, dar cu cât fumezi mai mult, cu atât ai șanse mai mari să devi ca mine”. Așadar, o invitație de a vă opri: „Luptă, nu lăsa fumul să câștige. Ia-ți viața în mâinile tale și oprește-te , nu merită, nu lăsa să ți se întâmple și țieasta”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com