bătrân

Chipul unui bătrân apare într-o fotografie făcută pe Marte

Chipul unui bătrân apare într-o fotografie făcută pe Marte. Bărbatul care a publicat imaginea se numește Scott C Waring și, potrivit acestuia, fotografia care imortalizează terenul stâncos al planetei roșii arată clar chipul asemănătoar cu cel a unui bărbat.

Scott a evidențiat fața ridată cu un cerc roșu. „Am găsit astăzi chipul unui bătrân într-o poză de pe Marte, a declarat pentru Daily Star Online – Pielea bărbatului încrețită și nasul mare, mustața groasă și barba lungă mă fac cu adevărat să cred că aceasta este o statuie “.

Moare după ce a mâncat 42 de ouă: a pus pariu cu un prieten că ar fi înghițit 50

Vloggerul a adăugat că ciudata descoperire a fost făcută printr-o formă de viață inteligentă. „Este o dovadă sigură că în trecut a existat viață pe Marte”, a adăugat Scott, care este un fan al misterelor și care publică regulat actualizări ale descoperirilor sale pe blogul său OZN Sightings Daily . Este convins că extratereștrii există și că în curând guvernele vor „dezvălui totul”, având în vedere că dovezile „sunt deja evidente”.

„În fiecare zi care trece cele mai mari guverne lumii ne scapă câteva informații despre OZN-uri . Scopul lor este să obișnuim cu ideea că nu suntem singuri în univers și nu am fost niciodată „.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com