dependența

A învins dependența de heroină: renașterea unei tinere de 22 de ani

Jaimee a aratat lumii întregi cum areușit să reniască după ce a învins dependența de heroină. Fotografia comparativă folosește gradului de conștientizare a tinerilor cu privire la daunele cauzate de consumul constant de droguri.

La doar 20 de ani, viața ei părea să se sfârșească. Jaimee Valent, o tânăr de 22 de ani din Oregon , a devenit dependent de heroină, a fost violată, comis furturi și alte crime și a încercat să se sinucidă. Un declin rapid și inexorabil: încerca să scape de o copilărie dificilă și o adolescență traumatică iar drogurile deniseră singura eiperspectivă de viață. Dar tocmai când totul părea pierdut, a găsit puterea de a renaște .

Cruzime fără margini! Un bărbat a băgat o pisicuță însărcinată într-un uscător și a ucis-o

Jaimee a publicat recent o fotografie comparativă : în partea stângă se vede când dependența ei a atins apogeul, în dreapta după reabilitarea sa la ceremonia de absolvire. Fotografia a fost publicată pentru a crește gradul de conștientizare a tinerilor cu privire la daunele pe care le provoacă o viață de droguri, cum ar fi metamfetamina și heroina . Speranța ei este că împărtășirea experienței sale să-i poată ajuta pe ceilalți să înțeleagă că, consumul de droguri este o greșeală și există alte modalități de a scăpa de o realitate dificilă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com