McDonalds

Acel sandwich McDonald’s care a rămas intact cumpărat în…1995

O poveste bizară vine din Australia care arată un sandviș cumpărat de la McDonald’s de peste 20 de ani și care a rămas intact..nu a fost afectat de semnele timpului.

Este cel mai cunoscut lanț de fast-food din lume. McDonald a făcut primii pași în America pentru a extinde apoi în Europa și în mai multe țări ale continentului. Sandvișurile, băuturile răcoritoare și cartofii prăjiți, într-un anumit sens, sunt simbolul societății moderne. Îndrăgite de gurmanzi și criticat mai ales de experți în alimentație, McDonald’s rămâne în viața noastră de zi cu zi.. Există însă o poveste care vine din Australia care îi face pe oameni să vorbească, dar și să zâmbească.

O nou-născută recunoaște vocea tatălui ei, iar zâmbetul cucerește întreg internetul

McDonald’s din Melbourne și-a închis porțile în 1995. Magazinul a servit ultimul său meniu în urmă cu 24 de ani. Și un fan, din devotament, cu puțin timp înainte de închiderea magazinului, a cumpărat ultimul sandwich cu hamburger cu o porție de cartofi prăjiți cu scopul de avea o amintire. Și așa a fost. Numele lui este Casey Dean și s-a gândit să păstreze sandvișul un pic pentru știință un pic pentru distracție și acum, la 20 de ani de la cumpărare, mâncarea a rămas practic intactă. Fotografiile au devenit imediat virale.

Sandvișul McDonald’s și-a pierdut probabil o parte din luciul său, galbenul auriu s-a decolorat, dar nu este nici mucegăit. Pâinea arată doar semnele îmbătrânirii, dar restul este ca și cum ar fi prospăt. Imagini similare au fost publicate și pe profilul de Facebook „Casa Snotra”, care arată descoperirea senzațională făcută recent de un consumator din Islanda. În acest caz, însă, au trecut abia 10 ani de la achiziționarea sandvișului

🎉10 years old and still in good shape! 🎉 🍔 To meet Last McDonald’s Burger in Iceland🇮🇸 visit us or check our website…

Pubblicato da Snotra House su Venerdì 1 novembre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com