ucis

Era convins că soția îl înseală și și-a ucis cei patru copii: condamnat la închisoare pe viață

Era convins că soția îl înseală și și-a ucis cei patru copii. Un tată este acuzat că a ucis prin spânzurare cei patru copii, după ce soția sa i-a prezentat acte de divorț. Dintr-o primă reconstrucție, s-ar părea că Subusiso Mpungose , în vârstă de 44 de ani, a așteptat ca soția sa, Xolisile o profesoară de 42 de ani, să meargă la lucru. A luat taxiul  a-și recupera trei din cei 4  copiii săi , unul de la creșă și 2 de la școală: micuța Kuhlekonke de 4 ani, fetița Khwezi de  6 ani și băiețelul Sphesihile de 10 ani. Pe acesta din urmă,  l-a trimis într-un magazin din apropiere să cumpere dulciuri.

Sibusiso Mpungose, în vârstă de 44 de ani, a pledat vinovat pentru uciderea copiilor săi Kuhlekonke, 4 ani, Khwezi, 6 ani, Siphesihle, 10 ani și fiica vitregă Ayakha Jiyane, în vârstă de 17 ani.

Un pedofil s-a sinucis în închisore: a abuzat de un bebeluș de 6 luni

Este probabil să moară în spatele gratiilor după ce a fost dat verdictul de judecătorul Sharmaine Balton de la Înalta Curte KwaZulu-Natal din orașul Pietermaritzburg din provincia sud-africană KwaZulu-Natal, scrie Mirror

El a spus instanței că și-a omorât copiii, deoarece era convins că soția lui avea o aventură.

Potrivit unei declarații a mamei acesta a afirmat: „Nu văd niciun motiv să mai trăiesc pe acest pământ. Simt că viața mea s-a terminat în ziua în care copiii mei au fost uciși”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com