Nostradamus

Profețiile lui Nostradamus pentru 2020

Profețiile lui Michel de Notre-Dame, mai cunoscute sub numele de „ Nostradamus ”, care a trăit în Franța în secolul al XVI-lea, sunt legendare. În afară de carieră de medic și astrolog, tendința sa de a prezice evenimente care vor urma este ceea ce a atras atenția oamenilor asupra sa.

A fost foarte aproape de aristocrația franceză din vremea sa folosind serviciile pentru a afla mai multe despre viitorul său. Poeziile sale profetice, alcătuite din grupuri de 100 de versete, l-au făcut celebru.

Cu aceste versete se spune că Nostradamus a prezis multe evenimente care se vor întâmpla în viitor. Se spune că astrologul a profețit, printre altele, Napoleon, ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler și chiar atacurile asupra Turnurilor Gemene din 11 septembrie.

Vulcanul Sakurajima a erupt: este cea mai mare erupție în ultimii trei ani

Pentru anul 2020, Nostradamus a prezis câteva evenimente șocante

  • Nostradamus prevede începutul unui mare război între Occident și Est. Ar trebui să fie o dispută între Statele Unite și China. Experții Nostradamus consideră însă că acesta va fi un război comercial și nu un conflict militar.
  • Marea Britanie ar trebui să aibă un nou rege în 2020. Nu este clar dacă regina Elisabeta a II-a moare sau demisionează în mod voluntar.
  • În Coreea de Nord, se va produce o schimbare de putere, Kim Jong-un va deveni neputincios după protestele în masă. Și Rusia ar trebui să joace un rol în această revoluție.
  • Statele Unite va fi lovit de un cutremur devastator. Acest lucru ar trebui să se întâmple în California și să provoace daune extrem de grave.

Profețiile Nostradamus nu sunt niciodată clare și necesită multă interpretare.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramTu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com