murit sufocat

Un tânăr de 24 de ani a murit din cauza unui stop cardiac: medicul i-a refuzat ajutorul

Un băiat de 24 de ani a murit sufocat în ianuarie 2018 : mama încercase în zadar să ceară ajutor de la numărul de urgență. Odată apelat numărul de urgență femeii i s-a refuzat ajutorul medical . Mama Carmen Ruiz și-a văzut copilul de 24 de ani murind în fața ochilor. Aitor a intrat în stop cardio-circulator și a murit.

Aitor este un băiat spaniol de 24 de ani, care a murit în ianuarie 2018, în urma unui stop cardiac. Tânărul din Navalcarnero, în Spania era lângă mama lui când acesta a solicitat o intervenție urgentă a ambulanței.

Era convins că soția îl înseală și și-a ucis cei patru copii: condamnat la închisoare pe viață

În celălalt capăt al telefonului, însă, medicul i-a răspuns: „Doamnă, fiul dumneavoastră nu are nimic, respiră perfect”. În acel moment femeia și-a văzut că fiul leșinând. Apoi, tânărul de 24 de ani și-a revenit și a început să se schimbe la culoarea și să devină cianotic. Respira mai greu din cauza lipsei de oxigen . În cele din urmă, a intrat în stop cardio-circulator și a murit după cinci zile.

A fost deschisă o anchetă în acest caz, iar dacă medicul va fi găsit responsabil de moartea tânărului va putea suporta consecințe grave.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramTu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com