oroare

Oroare în Sankt Petersburg: un profesor avea într-un rucsac brațele tăiate ale iubitei sale pe care încerca să le ascundă

O poveste înfiorătoare vine din Sankt Petersburg , Rusia. Un profesor universitar de istorie – Oleg Sokolov, 63 de ani – a fost arestat ieri dimineață după ce a fost arestat de poliție în apropierea unui râu înghețat (Moyka): bărbatul transporta un rucsac cu două brațe tăiate, pe care voia să le ascundă în râu.

După ce l-au arestat, poliția s-a dus imediat la casa bărbatului (cunoscut a fi un expert în istoria napoleonică, precum și președinte al Asociației Ruse dedicate istoriei militare), iar ceea ce au găsit a fost și mai îngrozitor: un fierăstrău acoperit de sânge, un cap decapitat și resturi a unui corp de femeie, identificate ulterior.

Un hoț încearcă să jefuiască o tânără, dar ea este campioană de arte marțiale și îl distruge

Potrivit presei ruse, raportată de Metro, ar fi Anastasia Yeschenko, o studentă în vârstă de 24 de ani, care avea o relație cu profesorul. Potrivit celor spuse de la universitatea de stat din Sankt Petersburg – care a fost și consultant pentru mai multe posturi de televiziune europene pentru filme legate de epoca napoleonică – fata a fost ucisă „accidental” (oare?) în timpul unei discuții .

Acum, profesorul – care se află în spital din cauza hipotermiei – este acuzat de crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com