copii abuz

A abuzat de copii pentru bani: „Am câștigat 2 mii de euro arătând ce făceam pe Skype”

Accepta bani pentru a întreține raporturi cu copii. Christine Callaghan, în vârstă de 33 de ani, a fost plătită de Dean Petley, 30 de ani, pentru întreține raporturi cu o fetiță de 3 ani, dar nu numai. Scenele le arăta prin Skype printr-un apel video. Femeia a admis patru acuzații de abuz sexual împotriva copiilor la Isleworth Crown Court.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2020

Cuplul a fost găsit în urma arestării unei alte femei, o pedofilă care a fost condamnată la 12 ani de închisoare. Imaginile micilor victime au fost toate pe site-uri de pedopornografie iar printre diferitele imagini erau și cele ale lui Christine Callaghan și Dean Petley cu numele „Devil B **** 666” și „DomTabooSlut”. Bărbatul, potrivit Metro , i-a propus bani femeii, și a plătit-o.

Femeia de 33 de ani reușise să câștige peste 2.000 de euro prin înregistrările și abuzuri unor copii în orașul Cipru, unde locuia de mult timp. Poliția a confiscat calculatoarele celor doi găsond sute de imagini și video. Multă vreme femeia a negat orice implicare, dar acum a recunoscut că a abuzat de 9 copii și a fost condamnată împreună cu complicele ei.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramTu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com