bătut

L-au bătut fără milă și l-au dus la spital: un bebeluș de câteva zile a murit în terapie intensivă

L-au bătut fără milă și l-au dus la spital: un bebeluș de câteva zile a murit în terapie intensivă

Poliția din St. Neots , Cambridgeshire , investighează un caz de presupus infanticid. Pe 1 noiembrie, un copil nou-născut a fost dus la spital în condiții disperate. Medicii au bănuit imediat că copilul a fost bătut violent de părinții săi, deoarece vânătaiele și rănile de pe micul corp erau compatibile cu actele de violență.

Copilul a fost internat în terapie intensivă, iar la scurt timp au fost chemți și polițiștii . Odată ce au fost adunate mărturiile medicilor agenții au formulat o acuzație de tentativă de omor împotriva cuplului și i-au arestat pe părinți.

Unicef: 2200 de copii mor de pneumonie în fiecare zi, adică unul la fiecare 39 de secunde

La o zi după arest, părinții au fost eliberați din închisoare pe cauțiunea, dar acuzația rămâne. Ieri s-a verificat ce s-au temut medicii de la internarea copilului: rănile provocate de bătăi au dus la moartea nou-născutului. În acest moment, acuzația se transformă din tentativă de omor în crimă voluntară , însă, în prezent, ancheta este încă în curs și nu există detalii suplimentare.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramTu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com