tată criminal

Un tată de 19 ani și-a omorât în bătaie fiica de 8 luni: condamnat la 100 de ani de închisoare

O sută de ani de închisoare. Tatăl Jayden Straight, în vârstă de 19 ani, va avea timp o viață întreagă să se gândească la ceea ce a făcut în acea zi blestemată când și-a ucis fetița de opt luni bătând-o și scuturând-o atât de violent încât să-i spargă craniul. O groază nesfârșită în care a devenit protagonista când avea 17 ani la domiciliul său din Des Moines, Iowa.

Micuța Raija a fost dusă la spital la Mercy Medical Center cu răni grave, dar încercările disperate ale medicilor nu au putut să o salveze. Copila a murit după ce a suferit multiple fracturi ale craniului și a mai multe coaste. Pentru medici nu a existat nicio îndoială din primul moment: rănile lui Raija erau rezultatul „unui atac deliberat, nu puteau fi compatibile cu un accident”.

Bullying: trei colegi de clasă au băgat în ochii unei eleve de 7 ani zeci de bucăți de hârtie

Jayden a fost condamnat în al doile agrad pentru omor. La acestea se adaugă acuzațiile de vătămări intenționate. Pentru judecători, pedeapsa nu putea fi alta: 100 de ani de închisoare, din care 50 pentru omor și 50 pentru celelalte acuzații. Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram
Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com