iphon 1

Un tânăr și-a ucis tatăl cu o secure din cauza unui telefon

Un tânăr și-a ucis tatăl cu o secure din cauza unui telefon A călcat din greșeală pe iPhone-ul fiului său și l-a ucis. Leng Sao, de 50 de ani, a fost atacat cu o secure chiar de  fiul său de 23 de ani, Leng Huon, care era în toiul unui petreceri cu mulți prieteni și plină de alcool în apartamentul lor provincia Prey Veng, în sudul Cambodgiei.

Tânărul l-a atacat pe tatăl lui după care a luat o secure și l-a lovit fără milă lăsându-l însângerat pe podea. Se pare că telefonul tânărului i-ar fi căzut din buzunar pe jos fără să-și de-a seama. Trezit din somn din cauza muzicii, tatăl s-ar fi dus către fiul său să-i ceară să facă un pic de liniște și a călcat din greșeală pe telefon.  Potrivit Mirror, în acel moment între cei doi s-a iscat o ceartă și au început să se bată. Tânărul sub influența alcoolului a luat o secure și și-a lovit tatăl în zona capului, a gâtului și în piep sub ochii îngroziți ai tuturor.

Slovacia, un camion plin de pietre a intrat într-un autobuz plin cu studeți: 12 băieți au murit

Bărbatul a căzut la pămând murind pe loc iar fiul a fugit din casă încercând să-și piardă urmele.  Dar la scurt timp autoritățile l-au prins și tânărul a fost arestat și acuzat de crimă.

Este absurd cum o viață de om valorează mai puțin decât un telefon…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com