nchis fiul

Și-au închis fiul în vârstă de 5 ani într-o cușcă pentru pisici și l-au ucis opărindu-l cu apă clocotită: „Nu a vrut să se spele”

Și-au închis fiul în vârstă de 5 ani într-o cușcă pentru pisici și l-au ucis opărindu-l cu apă clocotită.  Azlin Arujunah și Mega Ridzuan Abdul Rahman, ambii în vârstă  de 27 de ani, au fost condamnați pentru și-au ucis copilul de  doar cinci ani doar în casa lor aproape de Singapore. Faptele datează de acum 3 ani, dar abia în aceste zile a ajuns sentința definitivă pentru oribila crimă.

Copilul ar fi fost încuiat într-o cușcă pentru pisici, torturat de părinții înțepat cu țepușe și lovit cu linguri de lemn după care au turnat peste el apă clocotită.  În timpul procesului, atât mama cât și tatăl au refuzat inițial orice acuzație, apoi au recunoscut violențele justificându-se că au făcut-o cu intenția de a-i da copilului o lecție.

Atac armat la un liceul din California: criminalul a fost rănit în cap

Potrivit  Daily Mail când medicii au analizat corpul copilului, au descoperit pe lângă arsuri, și alte semne de violență și bătăi la nivelul scalpului, buzelor și gingiilor, în plus, copilul era deshidratat, avea probleme renale și o întârziere de vorbire.  Motivul pentru care a declanșat furia celor doi părinți a fost un capriciu al copilului: ar fi refuzat să se spele și pentru acest motiv femeia l-a încuiat într-o cușcă și s-a obligat să se spele cu apă clocotită.

După ce l-au opărit și l-au lăsat în  cușcă, mama și tatăl său au așteptat 6 ore înainte de a cere ajutor. Odată examinat copilul,  medicii au alertat poliția care a procedat la arestarea cuplului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com