cuplu de profesori 1

Un cuplu de profesori au abuzat de o elevă minoră ani de zile: ”Am vrut doar să o ajutăm”

Soț și soție, ambii profesori timp de doi ani au abuzat sexual o fată de 16 ani. Nicodemo Baggetta, în vârstă de 30 de ani și soția sa, Ruth, de 39 de ani, din Scranton, Pennsylvania  Statele Unite, au fost condamnați pentru abuz asupra minorilor după ce au făcut sex de ani de zile cu o studentă care acum are 19 ani. Cuplul, ambii profesori, a sedus adolescenta în incinta școlii.

Potrivit Daily Mail, aceeași victimă a abuzului a denuțat abuzurile, spunând că au ademenit=o cu pretextul unei prietenii care la puțin timp a devenit un raport de natură sexuală. Inițial, relațiile erau numai cu soțul mai târziu s-a implicat și soția. Se pare că cuplul a început această relație perversă înainte ca cei doi să se căsătoarească, ca apoi să înceteze imediat după nuntă. 

Un recidivist a violat o fetiță în vârstă de 5 ani într-un tren: ieșise din închisoare de câteva ore

În instanță, cei doi și-au recunoscut faptele, justificându-se că au făcut-o pentru binele victimei, pentru a o ajuta să depășească problemele mentale, recunoscând că fată de multe ori a înnoptat în casa celor doi.  Judecătorul i-a numit „profesori de pradă” și i-a condamnat la 7 ani închisoare pentru viol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com