câini

Un subofițer din armata austriacă a fost sfâșiat și ucis de proprii câini

Un subofițer din armata austriacă a fost sfâșiat și ucis de proprii câini. O tragedie care te lasă cu adevărat fără cuvinte și care împinge autoritățile competente să investigheze pentru a afla ce s-a întâmplat . Incidentul a avut loc într-o cazarmă Wiener Neustadt , la sud de Viena, Austria.

Un subofițer al armatei a fost deplasat și ucis de propriii câini. Incidentul violent a avut loc miercuri, 13 noiembrie 2019. Soldatul departamentului special Jagdkommando a intrat în curte pentru a avea grijă de păstorii săi belgieni . A fost o acțiune obișnuită, pe care o făcuse deja de sute ori, însă de această dată ceva s-a întâmplat.

Cutremur cu magnitudinea de 7,4 în Indonezia. Alertă de tsunami !

Fără niciun motiv câinii s-au năpustit asupra lui și au început să-l muște până l-au ucis.   Momentan nu știm motivele care au determinat acești câini ciobănești belgieni să-și atace stăpânul atât de violent. Alarma a fost lansată de colegii armatei , care au observat corpul fără viață al soldatului în interiorul curții înjurul orei 2 noaptea. Medicul s-a repezit imediat pe site pentru a încerca să facă tot tratamentul necesar dar din păcate eforturi de a-i salva viața s-au dovedit zadarnice. 

La locul accidentului a intervenit și Departamentul de Poliție Științifică din Austria . Aceștia vor avea sarcina de a reconstrui teribilul accident și de a stabili cauzele exacte și pentru a înțelege motivele acestui crunt atac.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com