pisoi

Povestea pisoiului Duo: s-a născut cu două guri, două nasuri și trei ochi și jumătate / VIDEO

Nu întâlnești în fiecare zi un pisoi cu două fețe.  Pisica , care a fost  numită „Duo“, suferă din cauza unei rare „diprosopus“ afecțiune numită care vine din abundenta a unei proteine numită Sonic Hedgehog. Dar, în ciuda acestei malformații, Duo (acesta este numele său) a supraviețuit nașterii și acum are patru luni și încearcă să ducă o viață normală .

„Duo“, suferă de o rară malformație nuită „diprosopus“ afecțiune care vine din abundenta a unei proteine care este numit Sonic Hedgehog. Pisoiul s-a născut cu un corp și un cap, două nasuri, două guri și trei ochi și jumătate.  Majoritatea pisicilor care suferă de această afecțiune mor în general după câteva zile: Duo în schimb a reușit să supraviețuiască timp de patru luni.

„Mamă înainte să mor, vreau să te duc eu la Altar ”: la 12 ani își realizează ultima dorință / Video

Un „miracol” care a devenit posibil datorită Dr. Ralph Tran , un medic veterinar din California care a decis să adopte Duo. Cu toate acestea, viața lui de zi cu zi nu este foarte diferită de alte pisici: mănâncă, doarme și se joacă exact ca și celelalte pisici. „Respiră cu ambele nasuri și mănâncă cu ambele guri – explică specialistul – Speranța este să poată rămâne puternic și să crească. În curând va avea o intervenție chirurgicală pentru a-i îndepărta ochiul mijlociu „.

Sursa Video: Ralph Tran

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com