Loading...

Câtă tristețe…A murit Emma, fetița de 8 ani bolnavă de cancer care primea scrisori de la câinii din toată lumea

Emma Claire Mertens a murit la vârsta de opt ani. Povestea fetiței cu cancer care iubea animalele a făcut înconjurul lumii și mulți își  manifestă astăzi tristețea pentru dispariția ei. La vârsta 7 ani fusese diagnosticată cu o tumoră cerebrală inoperabilă, însă fetița nu încetase niciodată să zâmbească datorită prietenilor ei cu patru picioare. Câinii deveniseră singurul ei confort iar prin intermediul rețelelor de socializare mii de persoane s-au imobilizat și îi trimiteau mesaje și fotografii cu câinii lor.

În martie și noi v-am relatat povestea ei :

loading...

Emma, fetița care se luptă cu cancerul primește scrisori de la câinii din toată lumea. Participă și tu

Fetița  a luptat împotriva unui gliom pontin difuz, o formă rară și inoperabilă a tumorii cerebrale care a fost diagnosticată în ianuarie anul trecut. Astăzi cei care s-au adunat în jurul familiei în speranța că se va întâmpla o minune, au aflat  despre moartea ei. ” Emma Claere Mertens – a scris ieri tatăl ei – a plecat în brațele mamei și ale mele. A luptat cu toată puterea, dar era timpul să plece  și să lase durerea în urmă. În ultimele ei ore, i-am spus câți oameni o iubesc și că este momentul potrivit pentru a pleca. Ne va lipsi foarte mult   ».

Loading...

Loading...

8/30/11-11/17/19Emma Claere Mertens passed away in her mom and my arms at 3:52pm today. She fought so hard but it…

Geplaatst door Team Emma – Emmalovesdogs7 op Zondag 17 november 2019

Înmormântarea va fi difuzată online. „În loc de cadouri și flori – au scris părinții – vă rugăm să păstrați vie amintirea lui Emma susținând fundația ei pe www.emmalovesdogs.org. De-a lungul acestei bătălii, Emma voia doar să răspândească bunătate și să ajute animalele. ”

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Alte Știri

loading...
Loading...