Epstein

Scandalul Epstein, cutremur în Casa Regală: fiul reginei Elisabeta se retrage

Scandalul Epstein a avut consecințe grave: prințul Andrea și-a anunțat decizia de a se retrage din angajamentele publice

Este un adevărat cutremur care a afectat Casa Regală cu un anunț de la Palatul Buckingham: decizia fiului Reginei Elisabeta, Prințul Andrew, de a se retrage  din angajamentele publice. Prințul a trebuit să se ocupe de scandalul legat de asocierea sa cu miliardarul american.  Jeffrey Epstein și-a luat viața în închisoare în urma acuzațiilor de abuz sexual asupra unor minore.

Un vis înfrânt: viitoarea mireasă moare înecată după petrecerea de bacalaureat al unei prietene

În ceea ce privește anunțul celui de- al treilea fiu al Elisabeta a II -a , Casa Regală a intervenit printr-o comunicare în care afirmă că ar fi o decizie luată direct de prințul Andrei, care ar fi solicitat reginei permisiunea de a se retrage din angajamentele publice, obținând de la Elizabeth răspunsul afirmativ. Ducele de York în vârstă de 59 de ani, a subliniat, de asemenea, în comunicarea sa, că el continuă să regrete „fără echivoc pentru asocierea necorespunzătoare cu Jeffrey Epstein ”, adăugând că „sinuciderea sa a lăsat multe întrebări fără răspuns, în special în rândul victimelor”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com