Un tată creativ a transformat scaunul cu rotile a fiicei sale într-o caleașcă de prințesă / VIDEO

Un tată creativ a transformat scaunul cu rotile a fiicei sale într-o caleașcă de prințesă

Multă vreme, copiii cu dizabilități au fost invizibili în ochii societății, însă de ceva timp au loc de joacă cu tobogane și plimbări potrivite pentru toată lumea, școli cu rampe adecvate pentru a-i întâmpina pe elevi în scaun cu rotile. Din fericire, însă, acolo unde societatea esete absentă, există părinți, mereu gata să-și facă copiii fericiți cu orice preț.

Josh Jaconelli este tatăl unei fetițe  cu handicap care i-a transformat scaunul cu rotile într-o caleașcă de prințesă.

Micuța Ava suferă de sindromul Aicardi, o boală rară care o forțează într-un scaun cu rotile. Din cauza dizabilității sale, Ava a trebuit de multe ori să facă alegeri diferite de cele ale colegilor săi, deși părinții ei au făcut întotdeauna totul pentru a o face să nu se simtă exclusă. De fapt Ava poate spune tuturor că are un tată special :  Josh i-a transformat scaunul cu rotile într-o caleașcă a Cenușăresei, un basm pe care Ava îl iubește mult .

Loading...

Femeie sfâşiată în casă de câinii săi: sângele era pe pereți și lipseau bucăți de carne

Loading...

Munca de a transforma scaunul cu rotile a fost lungă, dar foarte satisfăcătoare iar tatal și-a putut vedea fetița mergând la școală de Halloween mândru de deghizarea ei . Ava s-a simțit extraordinar de bine în rochia ei  de prințesă: pe de altă parte, tata o face să se simtă ca o prințesă   în fiecare zi !

Sursa: Josh Jaconelli / Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Alte Știri