criminale 1

Minți criminale: și-a ucis soția pentru că își dorea o relație cu cumnata lui

Un contabil în vârstă de 37 de ani și-a ucis cu brutalitate soția de 32 de ani. În casă se aflau și copiii de 2 și 5 ani al cuplului care erau căsătoriți timp de 8 ani

Ahmed Dawood Seedat acesta este numele celui care și-a ucis pe soția , Fahima, lovind-o cu o cheie franceză în cap și sufocând-o în timp ce dormea.  Oribila crimă a avut loc în Perth, Australia: episodul datează din vara trecută, dar sentința a sosit în ultimele zile. Omul a fost condamnat la 23 de ani de închisoare.

Cuplul locuia într-un apartament împreună cu cei doi copii care în moentul crimei dormeau la etajul superior al casei   Ahmed și Fahima fuseseră căsătoriți timp de 8 ani, dar în august 2018 s-a produs tragedia. Omul ar fi lovit-o pe femeie violent cu o cheie franceză, după care a sufocat-o.

Fahima, însă, după primele lovituri s-a trezit și i-a șoptit „te iubesc” soțului ei, în  încercarea disperată de a-și salva viața. Dar omul nu a existat și a omorât-o apoi a îngropat corpul soției în grădină.

Citește și O femeie și-a bătut fetița de 2 luni cu sălbăticie pentru că îi reamintea de fostul iubit

Comportamentul său a fost determinat de dorința de a avea o relație cu cumnata lui și sora victimei. Pentru a evita orice scandal, omul a spus că soția lui a plecat în Marea Britanie pentru un control. Sorei victimei i-a spus că Fahima l-a părăsit. Din păcate pentru el, minciunile lui nu au fost crezute de multe rude ale femeii. La 4 zile după crimă, familia a raportat dispariția femeii, iar poliția a găsit cadavrul îngropat în grădină.

Autopsia a confirmat loviturile capului și ale corpului. Înainte de a o îngropa, bărabatul a umplut cu nisip gura femeii. Din investigații, s-a demonstrat că bărbatul ar fi planificat crima căutând câteva modalități de a scăpa de cadavru pe internet: cum să arzi un corp….unde să-l îngropi…

Mama celor doi copii a fost ucisă doar pentru că soțul ei dorea altă femeie și nu oricare femeie ci pe cumnata lui…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com