virus in maternitate

O femeie și-a bătut fetița de 2 luni cu sălbăticie pentru că îi reamintea de fostul iubit

O femeie și-a bătut fetița de 2 luni cu sălbăticie pentru că îi reamintea de fostul iubit.  Nina Singleton ar fi dat cu cea mică de de podea și ar lovit-o cu piciorul în față  într-un atac sălbatic de furie la casa ei din Chicago

O femeie despre care procurorii spun că a recunoscut că și-a ținut fiica de picioare și a trântit-o pe  podeaua din bucătărie a fost acuzată de violență agravată.

Fata  de numai 2 luni are peste 10 fracturi în zona feței, fracturi la umăr și picior și o hemoragie pe creier care o privează de oxigen, au declarat procurorii în cadrul unei audieri vineri la clădirea tribunalului penal Leighton. Nu este de așteptat să supraviețuiască, iar procurorii au spus că sunt pregătiți să depună acuzații de omor.

Citește și Un băiețel de 2 ani a pierit într-un incendiu în timp ce încerca să-și salveze cățelușul

 

Nina Singleton, în vârstă de 31 de ani, a fost arestaă fără cauțiune. Singleton a fost supus unei evaluări de sănătate mintală la un spital și nu a participat la audiere. Ea a declarat că de câte ori se uita la fetiță își reamintea de fostul iubit. Procurorii au spus că tatăl fetei s-a despărțit de Singleton în octombrie, dar și-a văzut în mod regulat fiica, inclusiv când s-au dus să o vaccineze pe 18 octombrie.

Săptămâna trecută tatăl fetei s-a dus la  apartamentul lui Singleton cerând să-și vadă fata : era în pătuț și nu se mișca . Femeia a refuzut să o ducă pe micuță  la spital, dar tatăl a chemat imediat o ambulanță. Copila a fost internată în stare critică la  Spitalul Memorial Northwestern, unde medicii au găsit  o traumă severă și mai multe oase fracturate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com