fetiță de 4 ani

Un bărbat care a încercat să violeze o fetița de 4 ani, a fost bătut și obligat să meargă gol pe străzi până la secția de poliție

Un bărbat care a încercat să violeze o fetița de 4 ani, a fost bătut și obligat să meargă gol pe străzi până la secția de poliție.   Jawahar Vaidya, în vârstă de 35 de ani, este colector de datorii pentru o bancă din orașul Nagpur, India.

Potrivit poliției, el a fost în vizită la domiciliul fetei duminică seara, pentru a strânge bani. Când a găsit-o singură în casă,  a „încercat să o abuzeze”, au spus un oficial al poliției. Mama fetei s-a întors la timp acasă și l-a văzut pe monstru în timp ce încerca să abuzeze de micuță. Femeia și-a chemat vecinii când și-a dat seama ce intenții avea bărbatul.

Citește și O fată de 13 ani ajunge la spital crezând că este constipată: este însarcinată cu un bărbat de 70 de ani

O mulțime de localnici indignați l-au prins pe Vaidya și l-au bătut, l-au  dezbrăcat de haine,  i-au legat mâinile și l-au obligat să meargă gol pe străzi până la o secție de poliție locală.

Împotriva pedofilului s-a întocmit un dosar penal și a fost înregistrat în mai multe secțiuni din Codul Penal indian privind protecția copiilor împotriva infracțiunilor sexuale la secția de poliție din Pardi, relatează India Today.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com