pisică

O fetiță de 9 luni a murit sufocată de pisică: „Am găsit-o găsit în cărucior deasupra ei”

Pisica a adormit pe fața  fetița de 9 luni și a ucis-o . Alexandra, o fetiță de nouă luni, adormise în cărcurior afară în curtea din spatele casei, în timp ce mama în vârstă de 22 de ani a mamei sale Snezhana, făcea curățenie. Pisica s-a urcat în cărucior și s-a așezat pe fața fetiței și a adormit.

Femeia, care locuiește în regiunea Vinnytsia din estul Ucrainei, la aproximativ 125 de mile de Kiev, a mers să verifice dacă bebelușul este în regulă când a găsit pisica în căruț. A îndepărtat imediat animalul și a încercat să reînvie copilul, dar, din păcate, fiecare încercare a fost în zadar. Femeia a chemat paramedicii, dar nu au putut face nimic pentru copil.

Citește și Tragedie în familie! Un copil de 6 ani cade sub plugul de deszăpezire și moare: tatăl era la volan

Potrivit autorităților, animalul ar fi mirosit laptele și prezența unui corp cald așa că  instinctiv, s-a cuibărit în cărucior, sufocând fetița care nu avea suficientă putere pentru a-l îndepărta sau pentru a striga după ajutor. Poliția, potrivit Daily Mail , a descris decesul ca fiind accidental   și nu a fost făcută nicio plângere împotriva mamei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com