Loading...

Nu știe pe cine să aleagă dintre soț și amant și îi provoacă să se dueleze: soțul moare ea și amantul, arestați

A lăsat cei doi bărbați să se bată până la moarte ca să aleagă cu cine să rămână.  Asta Juskauskiene în vârstă de 35 de ani, căsătorită cu Giedruis Juskauska de 42 de ani , dar avea o aventură cu Mantas Kvedaras de 25. Cei trei  originari din Lituania , dar locuiau din Marea Britanie, s-au trezit în mijlocul unui triunghi amoros: doi bărbați și-au revendicat femeia.

O situație dificilă pe care femeia de 35 de ani a decis-o să o rezolve cu un duel între cei doi rivali. Giedruis, după ce a fost eliberat din închisoare, a descoperit că soția sa avea o altă relație. Soțul nu a vrut să renunțe la femeie, iar amantul nu a făcut niciun pas înapoi, așa că cei doi au ajuns la pumni și cuțite până când soțul femeii a fost ucis cu un cuțit în piept.

loading...

Citește și Și-a ucis fosta soție însărcinată cu o săgeată în inimă: nu suporta să o vadă fericită

Se pare că femeia știa despre întâlnire și, potrivit judecătorilor, după cum a relatat presa locală, a fost chiar ea cea care a aranjat duelul . După ce soțul a murit, femeia și-a găzduit amantul acasă  și au încercat amândoi să ascundă probele . Însă poliția a reușit totuși să descopere adevărul iar cei doi au ajuns în spatele gratiilor.

Loading...

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Loading...

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Alte Știri

loading...
Loading...