Loading...

Ucis la 4 ani de o tumoare cerebrală „la fel de mare ca o portocală”: pentru el s-au strâns 500 de mii de euro

Ucis la 4 ani de o tumoare cerebrală mare cât o portocală.

A luptat cu toată puterea, dar în cele din urmă boala l-a învins. Freddie Thompson , din Ampleforth, Anglia, a murit la vârsta de trei ani  învins de un cancer pe care l-a descoperit cu un an în urmă   Părinții săi au lansat în ultimele luni o strângere de fonduri pe rețelele de socializare, reușind să strângă aproape 500 de mii de euro pentru a-i oferi o speranță de a trăi, iar povestea sa a făcut împânzit ziarele britanice. Tot mama și tata au fost cei care i-au anunțat moartea. Ar fi trebuit să zboare în America pentru a urma un tratament de pionierat pentru a trata neuroblastomul agresiv, dar nu a mai ajun.

loading...

„Micul nostru războinic nu a mai rezistat – scrie o postare publicată pe pagina lui Freddie’s Fight – Micul său corp nu a mai  avut forța de a lupta împotriva tumorii pe care s-a reîntors . Nu putem  face altceva decât să mulțumim personalului spitalului din Leeds, care ne-a susținut până la ultima lui suflare „.

Citește și Un tată creativ a transformat scaunul cu rotile a fiicei sale într-o caleașcă de prințesă / VIDEO

 

Loading...

Freddy a fost diagnosticat cu cancer în septembrie anul trecut. Era deja în stadiul 4.  Mama lui Emily a spus presei locale că, dintr-o dată, copilul ei a devenit obosit și lipsit de listă: „Nu vrea să facă nimic, nici măcar nu mai dorea să se joace. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă.” De atunci a avut mai multe ședințe de chimioterapie , o operație care a durat zece ore pentru îndepărtarea tumorii, care era la fel de mare cât o portocală, cu diametrul de aproximativ 10 centimetri. A făcut  radioterapie și apoi a reluat tratamentul pentru imunoterapie, care trebuia să crească imunitatea naturală a organismului pentru a lupta împotriva celulelor canceroase. Dar starea lui nu s-a îmbunătățit. O speranță a ajuns în ianuarie de la Spitalul Memorial Sloan Kettering din New York , unde urma să urmeze un tratament inovativ.

Loading...

Așa că părinții au început să povestească povestea lui și să strângă banii necesari pentru a zbura în Statele Unite. Din păcate, însă, copilul a murit înainte să poată chiar să ia acel avion.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Alte Știri

loading...
Loading...