urs

Un urs înfometat a devorat un bărbat și pe câinele său. În urma lui a lăsat o mână și un picior

Un urs brun flămând a devorat un bărbat în vârstă de 66 de ani și pe câinele lui după ce a intrat într-o casă din Siberia în miez de noapte.   Doar un braț și un picior au mai rămas intacte din corpul  lui Sergey Fadeyev, scrie Mirror.

Cea de-a 16-a ființă – care nu a reușit să hiberneze pentru iarna rece – a acoperit rămășițele răvășite ale bărbatului cu o pătură după sărbătoarea sa groaznică, vizând în mod evident să revină mai târziu, potrivit localnicilor. Victima era șofer pentru secția de pompieri locală din satul Vitimsky și locuia singur într-o casă din lemn cu două etaje.

Ursul a intrat prin fereastra casei în miez de noapte în regiunea Irkutsk din Siberia, unde temperaturile ajung  până la -45 ° C. Potrivit locuitorilor, din cauza iernii aprige, urșii nu mai găsesc hrană și au început să se apropie din ce în mai mult de locuițe.

Citește și Nepal, a început cel mai mare festival religios hindus cu cel mai mare sacrificiu de animale din lume

Mai mulți locuitori, alarmați de aprentele lăste de urs prin zăpadă, au alertat agenții de poliție. Văzând că bărbatul nu răspunde telefon, agenții au intrat în casă unde au văzut rămășițele din ceea cea a mai rămas din bărbat: o mână și un picior.

În cele din urmă  ursul criminal a fost împușcat după ce agenții i-au întins mai multe capcane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com