Loading...

Mort de un an și jumătate, câinele fidel își așteaptă stăpânul la locul accidentului

 Stăpânul său, un bărbat de 40 de ani, a murit în urmă cu aproximativ un an și jumătate în urma unui teribil accident. De atunci cățelul își petrece toate zilele în locul unde a murit și unde a fost pusă o placa  în memoria lui. Este povestea unui câine care trăiește în Grecia, la Nafpakkos. Locuitorii au încercat să adopte cațelul, dar nu a fost posibil deoarece animalul fuge mereu pentru a se întoarce la locul în care stăpânul său care și-a pierdut viața.

„Am decis să-i construim o cușcă și să-i aducem în fiecare zi apă și mâncare”, au spus prietenii bărbatului potrivit ziarului local Nafpaktianews.

loading...

 Citește și : Un raton beat care a devenit atracția turiștilor la un târg de Crăciun din Germania, a avut un sfârșit trist / VIDEO

Chiar și atunci când temperaturile sunt extrem de mari, câinele nu se mișcă de la locul accidentului, situat la aproximativ 12 kilometri de casa bârbatului mort, casă în care animalul nu s-a mai întors niciodată. Locuitorii  l-au poreclit „Hachiko grecul”, pentru că povestea lui seamănă cu cea a câinelui japonez care și-a așteptat în fiecare zi stăpânul  mort.

Loading...

De Andreea Sas

Loading...

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Alte Știri

loading...
Loading...