Loading...

Bătrân de 82 de ani chinuit și bătut de o badantă româncă din Italia: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit să mă salvați”

O badantă româncă din Italia și-a bătut joc de bătrânul de care ar fi trebuit să aibe grijă supunându-l abuzurilor și violențelor. Cu acuzațiile de vătămare corporală agravată, răpire, amenințare continuată, furt agravat, tentativă de extorcare și maltratare a unei persoane , poliția stației Cosenza a arestat și a supus în arest la domiciuliu o îngrijitoare româncă de 52 de ani.

Victima este un bărbat în  vârstă de 82 de ani, care suferă de probleme grave de sănătate. În dimineața zilei de 22 noiembrie,  o femeie de origine bulgară a raportat autorităților că ar fi aflat din surse sigure că un bătrân bolnav este ținut închis în casă și maltratat de îngrijitoarea lui. Agenții s-au dus în casa indicată pentru a verifica veridicitatea celor spuse, găsindu-l pe bătrânul întins pe un pat improvizat, poziționat într-un colț îngust al bucătăriei. Bărbatul, văzându-i pe agenții în uniformă, le-a mulțumit începând să plângă : „Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit să mă salvați” , povestindu-le chinurile la care era supus.

loading...

Citește și Destin nemilos: un moldovean din Italia și-a pierdut viața în timp ce împodobea bradul de Crăciun

Femeia folosea amenințări și hărțuiri constante,  violența fizică și verbală, scuipându-i în față, bătându-l cu pumnii în cap și pălmi peste față. La 20 noiembrie, românca l-a pălmuit pe bătrân peste față cu inelele de la mână și l-a amenințat cu cuțitul să tacă că  altfel l-ar fi închis într-un azil. Mai mult femeia era în posesia cardului de credit al bătrânului de unde a și extras 3.500 de euro cerându-i alți  5.000 de euro în numerar.

Loading...

Potrivit anchetatorilor, românca a fost arestată și ar mai avea alte antecedente penale , scrie Rai News

Loading...

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Alte Știri

loading...
Loading...