fetiță ucisă vomită

Bătută de tatăl ei vitreg, o fetiță de doi ani începe să vomite, mama o lasă să se sufoce

Și-a sufocat fiica în timp ce vomita. Micuța Scarlett Olivia Newsom a fost ucisă de mama ei Sarah Newsom și de iubitul Joshua Fulbright, ambii în vârstă de 24 de ani. În ziua în care a murit, bărbatul a bătut- o atât de tare încât a început să vomite și, în ti,p ce fetița vomita, mama a lovit-o și mai tare cu intenția ” de a o calma”

Potrivit autorităților, fetița de 2 ani a fost lovită   prima dată în cap de partenerul mamei sale. O lovitură atât de puternică încât i-a cauzat un hematom  și după câteva ore  a început să se simtă rău. începuse să aibe convulsii și vărsături. Mama care a fost martora violenței și pe urmă a crizei  fiicei sale, nu a făcut nimic până când a devenit nerăbdătoare și a început să o pălmuiască în încercarea de a o calma.

Citește și   Bătrân de 82 de ani chinuit și bătut de o badantă româncă din Italia: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit să mă salvați”

Scarlett a fost dusă apoi la spital, dar starea ei era foarte gravă: copilul a rămas 4 zile atașată la aparate până când a fost declarată în moarte cerebrală. Organele sale au fost donate și au salvat viețile altor oameni, scrieMetro.

În schimb, cuplul de monștrii a fost arestat și își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com