Loading...

În spital nu sunt paturi disponibile: un copil de 4 ani obligat să doarmă pe jos, pe o haină cu perfuzia în mână

Face înconjurului lumii fotografia lui Jack, unui copil de numai 4 ani culcat  pe podeaua din Leeds General Infirmary pe o haină a mamei sale după ce a fost transportat de la ambulanța la spital pentru o suspiciune de pneumonie. El este Jack, un copil de în vârstă de 4 ani, căruia i-a  fost aplicat apoi o mască de oxigen din partea personalului medical, în timp ce mama lui Sarah Williment, 34 de ani l-a acoperit cu o haină pentru a nu-i fi frig:  în spital nu sunt paturi disponibile.

În cele din urmă, a fost transferat pe altă secție pe o targă unde a petrecut cinci ore înainte de a găsi un pat la 3 dimineața, a explicat mama Yorkshire Evening Post. „Au trecut mai mult de 13 ore de  când am ajuns camera de urgență”, a adăugat femeia. ” Sunt frustrată de acest sistem și de lipsa paturilor, ceea ce presupun că se datorează lipsei de finanțare a serviciului național de sănătate pentru a furniza serviciile solicitate”, a spus ea.

loading...

Citește și O fetiță surdă de la naștere, aude pentru prima dată: reacția ei vă va încălzi inimile / VIDEO

În final, Jack a fost diagnosticat cu gripă și amigdalită și a putut reveni la acasă la masa de prânz a doua zi.

Loading...

Secretarul sănătății muncii, Jonathan Ashworth, l-a invitat pe premierul Boris Johnson să-și ceară scuze familiei: „Această imagine este rușinoasă. Un deceniu de reduceri conservatoare ne-a dus la această criză în NHS ”

Loading...

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Alte Știri

loading...
Loading...