alăpta

India: joacă un meci oficial de volei și părăsește terenul pentru a-și alăpta copilul: fotografia a devenit virală

Întreaga lume s-a emoționat în fața imaginii unei sportive care a părăsit terenul pentru a-și alăpta copilul. Sportiva a fost înlocuită de o altă jucătoare.

Lalventluangi , o jucătoare de volei din  Indian , în timp ce juca un meci în campionat își vede la marginea terenului bebelușul care plângea de foame.  Tânăra sportivă nu are nicio ezitare: apelează la o schimbare din partea unei  coechipiere și se oprește să-și alăpteze copilul în vârstă de doar șapte luni. Fotografia tinerei mame, distribuităpe Facebook a făcut înconjurul lumii .

Citește și Solista formației Roxette a murit la vârsta de 61 de ani: de 17 ani lupta împotriva unei tumori la creier

Sportiva care joacă în echipa Tuikum , și-a lăsat copilașul în grija unor membrii de familie care au însoțit-o în meciul Mizoram State Games, o competiție de volei între echipele statului indian. Imaginea în care ea a părăsit meciul pentru a-și alăpta bebelușul de câteva luni a ajuns la ministrul de stat al Sportului Mozoram, din Lalventluangi. Ministrul a vrut să o recompenseze pe tânăra mamă pentru gestul ei atât de firesc și, în același timp, atât de extraordinar, cu un premiu în bani. Tânăra mamă sportivă a fost felicitată pentru capacitatea de a gestiona simultan angajamentele  maternității și sport.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com