studenta

New York, o studentă în vârstă de 18 ani a fost înjunghiată mortal: un tânăr de 13 ani mărturisește crima

Un băiat în vârstă de treisprezece ani a fost arestat la New York în legătură cu uciderea lui Tessa Rane Majors , o studentă din primul an la Colegiul Barnard, care a fost înjunghiată mortal miercurea trecută, relatează CNN care  subliniiază că suspectul, purta aceleași haine cu cele descrise de martori. El fusese observat ieri de poliție la intrarea într-o clădire nu departe de cartierul Manhattan, unde tânărul de optsprezece ani a fost înjunghiat.

Potrivit unor surse citate de CNN, băiatul a fost găsit în posesia unui cuțit și el însuși ar fi admis implicarea în tentativa de tâlhărie, ceea ce a dus la uciderea tinerei. Băiatul ar fi arătat indicat și alți doi suspecți.

Citește și Părți din trupul unui bărbat au fost găsite în interiorul stomacului unui aligator

De fapt, poliția a spus că miercuri seara, în timp ce se plimba în parcul Morningside,  la câteva blocuri distanță de la sediul prestigiosului universitar din New York, ar fi fost atacată.  După ce a fost înjunghiată, fata a reușit să contacteze securitatea campusului, dar a murit imediat după ce a fost dusă la spital,  a declarat primarul orașului, Bill de Blasio.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com