cainele ataca stapana

O simplă fotografie s-a transformat într-un coșmar: câinele unei tinere a atacat-o mușcând-o de față

O fată în vârstă de 17 ani s-a trezit cu 40 de cusături pe față, după ce câinele ei, un ciobănesc german, a mușcat-o în timp ce ei stătea lângă el să-și facă o fotografie. Lara Sanson, în vârstă de 17 ani din Argentina, a dorit să-și facă o fotografie cu câinele ei. Iniția fata s-a pus lângă câine zâmbind și și-a sprijinit ușor capul pe capul câinelui. La o a doua forografie însă, l-a îmbrățișat duios. În timp ce fotograful se pregătea să facă poza câinele a reacționat brusc și a mușcat-o pe față.

Câinele a reacționat probabil instinctiv pentru că probabil mâna fetei l-a atins într-un loc unde nu-i plăcea sau unde îl durea. De fapt, la scurt timp după ce și-a scufundat dinții, i-a dat drumul. Cu toate acestea, reacția violentă a câinelui i-a provocat tinerei răni pe față, tâmple și în apropierea gurii . Consecința este că Lara a avut nevoie de 40 de copci și în prezent se luptă cu o inflamație severă.

Citește și Iese să se joace cu bicicleta și moare spânzurată într-un copac: o fetiță de 4 ani și-a pierdut viața din…joacă

Deși reacția câinelui ei riscă să o lase desfigurată pe viață, tânăra nu-și învinovățește câinele,  dimpotrivă, îl justifică spunând că nu a rănit-o intenționat: „Nu știu de ce a reacționat astfel. Poate că i-am atins șoldul, poate că este pentru că este bătrân  sau pentru că l-am îmbrățișat  și s-a speriat. ”

Pe scurt, Lara este convinsă că câinele ei nu a vrut să-i facă rău și că a fost un simplu accident.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com