Șase medici au dat același diagnostic: ASTM. La numai 2 ani moare de cancer

O fetiță de numai doi ani a decedat. O victimă a unei forme de cancer pulmonar care a fost confundată de medici ca astm. Ea ajunsesese la urgență de șase ori în doi ani, dar în toate cazurile medicii o trimiseră acasă. Și numai atunci când starea copilului s-a deteriorat,  au cerut examinări medicale mai amănunțite, aducând astfel la lumină natura reală a răului care o bântuia….. dar a fost prea târziu…

Potrivit  Daily Mail micuța  Megan a început să se simtă rău când avea doar șase luni, în noiembrie 2016. Avea atacuri puternice de tuse până când vomita. Era doar începutul unui calvar care a durat 28 de luni în care copilul a continuat să piardă în greutate și să prezinte tulburări de respirație.

Mama micuței  a decis apoi să consulte niște specialiști . Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a sugerat ca Megan să fie supus unei radiografie toracică, insistând asupra faptului că este astm. Le prescriau tratamente pe bază pe inhalatoare și antibiotice. Același diagnostic dat  de șase doctori diferiți. Dar starea ei a continuat să se înrăutățească.

Citește și Avertismentul medicilor: Atenție la extensiile de gene, pot face păduchi !

 

Numai prin analizele efectuate la Spitalul Regal pentru Copii din Glasgow, doctorii au descoperit adevărul. Copila era  victima unui blastom pleuropulmonar de tip 3, iar operația de urgență a fost inutilă. În timpul operației fetița a făcut o hemoargie internă, a intrat în stop cardiac și în 2 ianuarie, a murit la numai trei săptămâni de la diagnosticul corect.

Mama micuței nu a dat în judecată medicii, nu a cerut daune. A dat vina doar pe sistemul național de sănătate care nu funcționează și speră  să se deschidă o investigație privind îmbunătățirea serviciului de diagnoză pentru acele persoane cum ar fi copiii, care nu sunt capabili să vorbească și să comunice în mod clar și complet starea lor de sănătate, sperând că nimeni altcineva nu va mai trece printr-o tragedie similară cu cea a ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com