Merge la un salon să-și facă manicura, riscă să-și piardă mâna din cauza unui virus

O bacterie carnivoră  i-a devastat mâna după o vizită la un salon de înfrumusețare pentru o manichiură. Jane Sharp , originară Tennessee, a declarat presei locale că s-a dus la un salon de înfrumusețare pentru a-și face manicura, iar manicurista a tăiat-o la un deget, dar nu a băgat prea mult de seamă.

Câteva ore mai târziu degetul începusă să-i svâcnească și să se facă roșu. După câteva minute mai târziu femeia a început să prezinte simptome foarte asemănătoare gripei. La sfatul fiicei sale, o asistentă medicală, Jane a solicitat imediat asistență medicală atunci când roșeața de la deget începuse să se extindă pe toată mâna, potrivit CNN.

Și-a castrat amatul în timpul unui raport: condamnată la 13 ani de închisoare

„Medicii mi-au spus că, dacă aș fi așteptat încă o oră , riscul ar fi crescut enorm și aș fi putut să-mi pierd brațul”. Este suficient să spunem că un bărbat din Florida a murit în 48 de ore din cauza unor bacterii care i-au mâncat carnea” .

Loading...

Medicii au confirmat că Jane a contractat fasciită necrotizantă – cunoscută și sub numele de „bacteria care mănâncă carnea” – și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Femeia a dat în judecată salonul de înfrumusețare.

Loading...

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Alte Știri