Imaginile cu abuzurile unei fetițe de 2 ani sunt transmise în sala de judecată: judecătorul se simte rău

Imaginile cu abuzurile unei fetițe de 2 ani sunt transmise în sala de judecată: judecătorul se simte rău

loading...

Jason Daron Mizner , un australian în vârstă de 44 de ani se afla în Thailanda pentru a-și petrece vacanța alături de noua sa iubită și de fiica sa de 2 ani. În  acea ocazie, femeia a descoperit violențele repetate ale bărbatului asupra fiicei sale denunțându-l în fața autorităților locale. Bărbatul a fost condamnată la 35 de ani de închisoare , dintre care primii 11 i-a petrecut în Thailanda

Mizner după ce a fost expatriat  în Australia a trebuit să treacă printr-un al doilea proces  pentru a solicita o reducere de pedeapsă pretinzând că are o întârziere mentală din cauza unui accident de motocicletă pe care l-a avut la vârsta de 21 de ani. Totuși, procesul în cauză a fost suspendat, fără ca sentința să fie pronunțată. Judecătorul a decis să părăsească sala de judecată refuzând să ia decizia finală.

Citește și Tragedie înainte de sărbători: o fetiță de 2 ani rămâne închisă afară și moare înghețată de frig

Nu numai că Mizner a violat -o pe fetița de 2 ani de peste 30 de ori , dar a filmat și toate abuzurile. Deși natura sângeroasă a faptei era deja cunoscută, judecătorul a dorit să transmită filmele în sala de judecată, pentru a înțelege mai bine situația și a emite astfel cea mai potrivită sentință. Motivul care l-a determinat pe judecător să amâne procesul a fost incapacitatea de a exprima o propoziție obiectivă după ce a văzut acele imagini teribile.

Loading...

După câteva minute judecătorul a trebuit să întrerupă vizionarea imaginilor și să părăsească sala de judecată pentru a lua aer și a-și reveni. La întoarcere, a spus că vrea să aștepte câteva zile pentru a se putea distanța de acele imagini și, astfel, să poată da o propoziție mai obiectivă. El a spus că a fost șocat de ceea ce a văzut, și că în acel moment nu poate să continue procesul.

Loading...

Procurorii doresc ca Mizner  să fie închis pe viață după ce și-a descris cele 60 de crime sexuale împotriva copiilor, 30 dintre acestea fiind înregistrate la începutul anilor 2000 cu fetița de numai 2 ani a fostei iubite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Alte Știri

loading...