infidelitate

Acuzat de infidelitate, o soție și-a ucis soțul cu mâinile goale: i-a strivit testiculule până a murit

O femeie a fost arestată și acuzată că și-a ucis soțul în urma unui scandal dintre cei doi privind o presupusă infidelitate a soțului ei.

Soția, cunoscută sub numele de Ekhator, și-a acuzat soțul de infidelitate în timpul unui „argument mai aprins” la domiciliul lor din statul Edo, Nigeria. Se pare că femeia a auzit niște zvonuri privind infirdelitatea soțului și a decis să-i ceară explicații. Intrând în casă femeia a început să-și acuze soțul și să-i ceară explicații. Drept răspuns, bărbatul i-a tras o palmă și de acolo scandalul a pornit și mai violent între cei doi. Într-un moment de furie femeia l-a apucat de ” bărbăție” și l-a strâns cu putere până când s-a prăbușit pe podea.

În stare de inconștiență, bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar a murit după câteva minute.  Când femeia a fost arestată,ea decis să dea vina pe…diavol. Departamentul Omucideri din Comandamentul Poliției de Stat Edo investighează incidentul, scrie Daily Star

Citește și Un băiat de 9 ani a murit în chinuri groaznice după un ritual de exorcism: părinții anchetați de crimă

Nu este prima dată când un bărbat moare în acest fel:  o femeie indiană și-a ucis socrul după ce l-a strâns de testicule până când au explodat. O moarte extrem de dureroasă !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com