„Bătaia? O binecuvântare” Femeile musulmane explică cum trebuie să fie bătută o soție

Grupul „Hizb ut-Tahrir” explică cum ar trebui să fie bătută soția cu un băț numit „sivaak”. Lecțiile sunt date chiar de femei: „Pentru noi este o binecuvântare”

Acest lucru nu o spun bărbații musulmani, ci femeile.  De fapt, există un grup de islamiști radicali, numit „Hizb ut-Tahrir”, care, de asemenea, susțin  cursuri pentru a explica modul în care ar trebui să fie bătute femeile. : ”Soțul își bate soția pentru că o iubește, este aproape o consecință firească. Nu o face din ură sau mânie, ci pentru a urma poruncile lui Allah”.

Medicina avaseaza: medicii au creat un vagin din piele de peste

Reem Allouche învață în școala elementară și dă lecții de jumătate de oră în care explică cum ar trebui să fie bătută o femeie cu  bățul numit „sivaak”. Conținutul acestor lecții a fost înregistrat de Ollie Gillman pentru Daily Mail Australia. În videoclipul, care a devenit imediat viral, femeia explică că soților li se permite să-și bată soțiile dacă nu se supun. Cu toate acestea, înainte de a apela la băț, trebuie să aplice pedepse „mai ușoare” cu o eșarfă înfășurată sau o bucată de pânză.

Loading...

 

Loading...

Potrivit musulmanelor grupului radical „Hizb ut-Tahrir”, femeile sunt de acord să fie bătute atunci când „săvârșesc un păcat”.

 

În lecția relatată de Daily Mail Australia păcatele sunt enumerate:  de la neascultarea poruncii lui Allah și soțul ei la acte imorale, de la trădare la gesturi mai inocente, cum ar fi aducerea acasă a unei persoane nedorită de soțul ei. „Acest lucru servește la promovarea liniștii”, spune Reem Allouche, explicând că în familie soțul este cel care comandă și decide măsuri disciplinare. „Soțul își bate soția pentru că o iubește – continuă – este aproape o consecință firească. El nu o face din ură sau mânie, ci pentru a urma poruncile lui Allah.  Soțul nu lovește imediat. El își avertizează mai întâi soția și refuză să doarmă cu ea. Dacă nici așa nu devine ascultătoare atunci o poate lovi. Este o binecuvântare frumoasă.”

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Alte Știri