muscaturi 1

O mamă este sub șoc dupa ce și-a luat fetița de la gradiniță: avea 25 de mușcături pe corp / FOTO

Alice Martin, din Arizona, SUA, a acuzat de neglijență  grădinița unde era dusă Rosalynn în vârstă de 15 luni, și  a raportat-o poliției și Departamentului de Sănătate. „Cum este posibil ca nimeni să nu fi făcut nimic?” Autoritățile investighează incidentul.

O femeie a rămas șocată după ce a găsit cel puțin 25 de urme de mușcătură pe corpul fiicei esale de 15 luni, atunci când s-a întors acasă de la grădiniță. Alice Martin, din Arizona, SUA, a acuzat grădinița la care era copilul de neglijență și a raportat-o ​​poliției și Departamentului de Sănătate. Mama a observat că micuța Rosalynn a fost rănită atunci când a schimbat-o de haine  și a observat câteva urme roșii pe spate.

Citește și În spital nu sunt paturi disponibile: un copil de 4 ani obligat să doarmă pe jos, pe o haină cu perfuzia în mână

„La început m-am gândit:” sunt într-adevăr mușcături ? Apoi, creierul meu a încetat să se gândească și am început să plâng. Faptul că nu mi-au spus nimic când  am luat-o este pur și simplu strigător la cer „, a declarat Alice pentru KOLD News 13:” Cred că dacă fetița mea a fost mușcată de atâtea ori că normal a început să plângă . De ce nu au intervenit, de ce nimeni nu a făcut nimic?   Mă simt vinovată pentru că am lăsat-o cu cineva care nu avea grijă deloc de ea”, a spus femeia radiodifuzorului american local.

muscaturi 2

Potrivi Daily Mail, poliția consideră că semnele au fost cauzate de un alt copil. În prezent, nu sa făcut nicio declarație oficială. Nici grădinița Creative Beginning Preschool nu a emis nicio declarație despre incident, iar Departamentul de Sănătate a declarat că nu poate comenta investigațiile în curs. Mama Alice a adaugat: „Faptul că nimeni nu a intervenit în acel moment când fiica mea era mușcată lasă de înțeles că au ignorat țipetele și urletele ei. Este nevoie de ceva timp pentru a face astfel de mușcături.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com