O mamă este sub șoc dupa ce și-a luat fetița de la gradiniță: avea 25 de mușcături pe corp / FOTO

Alice Martin, din Arizona, SUA, a acuzat de neglijență  grădinița unde era dusă Rosalynn în vârstă de 15 luni, și  a raportat-o poliției și Departamentului de Sănătate. „Cum este posibil ca nimeni să nu fi făcut nimic?” Autoritățile investighează incidentul.

O femeie a rămas șocată după ce a găsit cel puțin 25 de urme de mușcătură pe corpul fiicei esale de 15 luni, atunci când s-a întors acasă de la grădiniță. Alice Martin, din Arizona, SUA, a acuzat grădinița la care era copilul de neglijență și a raportat-o ​​poliției și Departamentului de Sănătate. Mama a observat că micuța Rosalynn a fost rănită atunci când a schimbat-o de haine  și a observat câteva urme roșii pe spate.

Citește și În spital nu sunt paturi disponibile: un copil de 4 ani obligat să doarmă pe jos, pe o haină cu perfuzia în mână

„La început m-am gândit:” sunt într-adevăr mușcături ? Apoi, creierul meu a încetat să se gândească și am început să plâng. Faptul că nu mi-au spus nimic când  am luat-o este pur și simplu strigător la cer „, a declarat Alice pentru KOLD News 13:” Cred că dacă fetița mea a fost mușcată de atâtea ori că normal a început să plângă . De ce nu au intervenit, de ce nimeni nu a făcut nimic?   Mă simt vinovată pentru că am lăsat-o cu cineva care nu avea grijă deloc de ea”, a spus femeia radiodifuzorului american local.

Potrivi Daily Mail, poliția consideră că semnele au fost cauzate de un alt copil. În prezent, nu sa făcut nicio declarație oficială. Nici grădinița Creative Beginning Preschool nu a emis nicio declarație despre incident, iar Departamentul de Sănătate a declarat că nu poate comenta investigațiile în curs. Mama Alice a adaugat: „Faptul că nimeni nu a intervenit în acel moment când fiica mea era mușcată lasă de înțeles că au ignorat țipetele și urletele ei. Este nevoie de ceva timp pentru a face astfel de mușcături.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com