„Este fiul diavolului”: băiețel de 2 ani, abandonat în parc

Un băiețel de 22 luni, a dispărut  în 2007, dar asistenții sociali au aflat acest lucru  numai în 2015.

Când poliția a batut la ușă pentru părinților prima părinților Shane Arthur Simpson, astăzi  51 de ani, a spus că fiul său este plecat în vacanță cu neamurile în  Australia de Vest. De fapt, 12 ani în urmă, tatăl său la părăsit într-un parc din Logan (Queensland).

Copilul nu a fost găsit niciodată

Simpson a explicat poliției că nu  a ucis  copilul,  îl „lăsase undeva”. Baden, numele micuțului nu a mai fost găsit niciodată. Omul a povestit că s-a dus cu el în în parc și după 15 minute, l-a bătut ușor pe umăr cerându-i scuze și l-a lăsat acolo.

 

Loading...

Mai mulți martori și cunoscuți al cuplului au declarat că părinții îl considerau ”fiul diavolului, un copil rău”

Loading...

În timp ce se îndepărta, nu și-a întors privirea spre micuț. ” A trebuit să trăiesc cu această povoară mai bine de 10 ani. Am și acum în minte privirea lui…”

Shane Arthur Simpson, acuzat inițial de omucidere, a pledat vinovat pentru omor prin omor, luni, 4 martie 2019. De asemenea, mama lui Baden, Dina Colleen Bond, în vârstă de 45 de ani, a fost acuzată de omor. Femeia nu era prezentă când Simpson și-a părăsit fiul în parc, dar a încercat întotdeauna să-l protejeze.

Siria, cel puțin 30.000 de orfani ai teroriștilor ISIS: destinul șocant a copiilor fantomă

Cuplul a fost raportat asistenților sociali încă din 2005, imediat după nașterea lui Baden.

Doctorii au descoperit, de fapt, că copilul avea metemfetamină în sânge. Avocatul lui Simpson a declarat că în 2007 clientul său era dependent de metamfetamină  și atunci când l-a abandonat pe Baden.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Alte Știri

loading...