Își privea fiica în ochi în timp ce prietenul o viola: ”Asta va fii viața ta de acum înainte”

Sarah Packer în vârstă de 44 de ani, în timp ce prietenul ei Jacob Sullivan o viola, îi spunea fiicei sale Grace:  ”Asta va fii viața ta de acum înainte ”

În timpul procesului care a avut loc miercuri în Bucks County, Pennsylvania, femeia a povestit despre fiica ei ca fiind o nulitate, și povestea judecătorilor că s-a implicat prea mult în fantaziile iubitului ei. Nu a putut să-i spună nu de teamă să nu-l piardă.

Citește și Un copil în vârstă de 9 ani, a încearcat să sară de la fereastra clasei: salvat de profesori

Potrivit Metro. uk., în 2016, cuplul au închiriat o proprietate în Quakertown, unde au început să o și molesteze pe adolescentă. După ce au torturat-o, au legat-o și au abandonat-o în podul casei pentru a muri din cauza caniculei. Tânăra reușise să scape, însă cei doi au prins-o din nou și au sugrumat-o.

Loading...

În timp ce Jacob Sullivan o sugruma femeia o ținea de mână și îi spunea: ”Nu mai am cum să te ajut”

Loading...

O parte din corpul dezmembrat al lui Grace Packer a fost găsit pe 31 octombrie 2016 într-o zonă împădurită din Luzerne County iar alte rămășițe lui Grace Packer au fost aruncate pe un drum izolat

Jacob Sullivan riscă închisoarea pe viață sau pedeapsa cu moartea, iar mama , în schimbul cooperării, va fi condamnată la închisoare pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Alte Știri