Coronavirus, medicul amână nunta pentru a trata pacienții infectați: moare la 29 de ani

Dr. Peng Yinhua a amânat nunta pentru a trata pacienții infectați cu coronavirus . Și-a pus viitorul mai presus de femeia pe care o iubea a înfrunta epidemia care a lovit, înainte de a se extinde, orașul Wuhan , epicentrul virusului din China. Joi, la doar 29 de ani, a murit după ce a fost infectat . Este una dintre numeroasele povești care vin din întreaga lume care își lasă amprenta pe inimile celor care urmăresc cu frică și cu sufletul la gură evoluția coronavirusului.

Citește și Coronavirus a închis școlile din Italia în regiunile Lombardia, Veneto și Piemonte. Peste 130 de infecții, 50 de mii de persoane în carantină

Dr. Peng Yinhua este una dintre cele mai tinere victime până în prezent. El a contractat infecția fatală în timp ce trata pacienți la Spitalul Poporului nr. 1 din districtul Jiangxia din Wuhan. El a fost internat pe 25 ianuarie și transferat la spitalul Wuhan Jinyintan. El a murit joi, la 21:50, în ciuda încercărilor colegilor de a-l salva.

Tânărul doctor plănuise nunta în timpul sărbătorilor de Anul Nou Chinezesc, dar a decis să amâne ceremonia pentru a fi în prima linie pentru a-și îndeplini datoria. Dr. Peng Yinhua nu a reușit niciodată să-și trimită invitațiile de nuntă, care sunt încă închise în sertarul biroului său.

Loading...

Cel puțin opt medici au fost uciși de virus, inclusiv Li Wenliang, în vârstă de 34 de ani, a cărui moarte la începutul acestei luni a provocat un scandal mediac și public precum și mesaje antiguvernamentale pe social media. Wenliang a fost cel care a lansat pentru prima dată alerta cu coronavirus.

Loading...

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Alte Știri