Însărcinată la 13 ani: „Tatăl copilului are 10 ani”, apoi mărturisește:”Am fost violată”

Însărcinată la 13 ani a încercat să convingă o lume întreagă că tatăl opilului este un băiat de numai 10 ani, mai puțin experții. Fetița de fapt a fost abuzată. Daria, a cărei poveste a făcut înconjurul lumii provine de la Zheleznogorsk, în regiunea Krasnoyarsk Krai, Rusia, iar de luni de zile ea a făcut să creadă că tatăl copilului pe care îl poartă în pântec este al unui băiat de 10 ani. S-au prezentat chiar și la o emisiune Tv unde ea și băiatul și-au declarat dragostea în fața milioanelor de oameni.

Tânăra de 13 ani, însă, ar fi de fapt însărcinată cu un băiat de 15 ani care a abuzat de ea. Tânăra a vrut să-și protejeze violatorul, așa că a convins băiețelul de 10 ani să susțină versiunea faptelor. Povestea, însă, a părut imediat ciudată, mai ales după ce unii experți, care au analizat cazul, au afirmat cu certitudine că băiețelul nu ar putea fi apt pentru a concepe deoarece biologic încă nu este matur.

Adevărul a fost dezvăluit în tribunal unde Daria a spus că a fost victimă a violului. Ea a spus că a fost atacată de un băiat de 15 ani, care a forțat-o să se dezbrace și apoi a abuzat-o. Evenimentele au avut loc în interiorul unei clădiri. După câteva săptămâni a descoperit că așteaptă un copil.

Citește și Cazul fetiței de 13 ani însărcinată cu băiatul de 10 ani, experții: ”El nu poate face copii, nu încă”

Din acel moment, însă, a devenit o vedetă socială, deoarece mulți îi urmăresc evluția sarcinii pe Instagram. Recent a spus că are probleme, pentru medici ar putea exista riscul unui avort, așa că va fi obligată să stea la pat. Potrivit unui psiholog, conform raportului Mirror, tânăra de 13 ani a suferit o traumă gravă pe care încearcă să o depășească prin relatarea poveștii sale.

Loading...

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Loading...

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Alte Știri